De Henanyuans snakken AL. Industrieel Co. Ltd

Met kwaliteit, winnen wij lof,

Met eerlijkheid, bereiken wij winst-winsten.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Geschiedenis

Certifications
Van goede kwaliteit Kleur gecoat aluminium spoel voor verkoop
Customers Reviews
Bij het begin maak ik me ongerust over als uw bedrijf levering op tijd kan, blijkt het uw bedrijf, geen vertraging goed is

—— Peter Huang

De samenwerking van Nice! Wij waardeerden voor de vriendelijke steun van uw bedrijf op onze projecten. De zeer goede dienst.

—— M. Hussain

Ik ben online Chatten Nu

Henan Yuan long AL. Industrial Co. Ltd

1 2 3
Henan Yuan long AL. Industrial Co. Ltd Henan Yuan long AL. Industrial Co. Ltd Henan Yuan long AL. Industrial Co. Ltd

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : YUANLONG
Opgericht Jaar : 2012
Export pct : 90% - 100%

Aangezien bedrijf met productie en verwerking intergated, worden R&D en de op de markt brengende diensten, YUanlong-Aluminium vooral verfijnd in het produceren van en het uitvoeren van aluminiumproducten.

Onze hoofdmachines omvatten 1+4 hete molen achter elkaar, ononderbroken afgietsellijn, vier - rol onomkeerbare koudwalserij, vier-rol onomkeerbare folie die miljoen rollen. Wij zijn ook uitgerust met ABB-type hulpmiddel, spanning-leveler-spannen, onthardingsoven, die lijn, smeltende oven, quenchiing lijn, de lijn van het statische elektriciteits scheuren oliebusje, typen 2000 kleur-met een laag bedekkend lijn en ander hulpmateriaal.

Wij leveren scores van aluminiumlegering in 1 ***, 3 ***, 4 ***, 5 ***, 6 ***, 7 *** en 8 ***. De belangrijkste producten omvatten aluminiumblad, plaat, strook, rol, folie en circle4. Als spiegel beëindig aluminium, soorten loopvlakplaat, uniek patronen in reliëf gemaakt aluminium, geborsteld aluminium, flessen cap&can materiaal, PCB-materiaal, vormmateriaal, transformatorstrook, al soort folie en enz.

Nauwkeurige en nauwkeurige materiaalwaarborgen en de voortreffelijkheid van producten. Het geavanceerde beheer biedt u de beste diensten aan. Onze filosofie is: met kwaliteit, winnen wij lof; met eerlijkheid, bereiken wij winst-winsten.

Contactgegevens
Henan Yuan long AL. Industrial Co. Ltd

Tel.: 86-371-866399-32

Fax: 86-371-866399-30

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)